2021-05-02 129 views
忙左咁耐終於可以抖下,有時間約朋友食個brunch. 近排元朗開左唔少cafe小店,梗係要去試下好彩我地去得早,未有好多人,環境都寧情,鋪頭岀面都有少少坐位,比愛狗人士帶埋狗狗relax下。飲品就叫左杯dirty同lced latte. Dirty好香,朋友覺得值得一試;iced latte反而冇咁好飲,唔知係咪淨係我地個杯係咁,有啲浠,見隔離枱個杯沖好嘅係層次分明,一層奶一層咖啡。食物方面就叫左Fit to go - 煙三文魚炒蛋牛油果bagel同Hojicha roll cake.兩樣食物都好好味,特別係roll cake,焙茶味好岀,啲cream好滑,好岀色; Bagel都好味,啲fillings好新鮮,份量都好足,整體黎講都滿意。價錢黎講同岀面九龍同港島區都差唔多,個atmosphere都係舒服,都啱大家打下卡。

飲品就叫左杯dirty同lced latte.

Hojicha  roll  cake
Fit  to  go  bagel