2023-07-03
佛誕post~~開始假期前,想食返個chill chill早餐,就入左去Dusting Coffee Roastery。店舖感覺比我好homey, staff 都好nice,好welcome同佢地傾偈😊👍🏻店入面職員對咖啡好有研究,聽到有客人同佢地傾偈😆Benedict 一份2件,雞蛋🥚煮得岩岩好,荷蘭醬超好味!底層英式鬆餅飽底蘸莓醬酸酸地,令成個Benedict 升左一大層次😍😍牛角飽一開始唔知咁巨型,上枱真係嚇親!大過我隻手掌呀,仲有勁鬆軟,入口即化!去到一定要食!Tiramisu同oreo cheese cake呢度啲甜品都係店舖自己整,控制份量方面都好出色,好鍾意 cheese cake 好creamy❤️❤️Espresso Tonic 同埋Dirty都係店舖名物,熱辣辣入去飲好爽🥰🥰
Benedict
牛角飽