2016-11-15
星期日晚,呀Dee梗係陪屋企人食下飯,個妹就話去旺角食芝士火鍋,我心里面諗到係”吓!打邊爐?” 類似好多人都食緊既芝士雞鍋。係染布房街行下,諗住佢可能會去麥花臣樓上間中餐(個間雞煲聽聞都唔錯 搵機會都想試下),原來唔係!去左位於轉角位既WOFT我地大約八點幾去到,其實都幾Full 但係我地一行三人又老又嫩咁去呢D Chill 地方食飯,已經好奇怪,不過可能見我地唔似飲野傾計,就安排我地坐係一間房仔,靜靜地都幾唔錯香濃芝士旋風薯圈 58元其實就係薯條加好濃芝士 但係佢都即叫即炸 不過真係食完好滯 我覺得佐酒就一流 但係如果話拎黎當餐前小食 覺得太重口味 後面食咩都冇feelHalf & Half 忌簾菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁pizza & 升級夏威夷菠蘿豆豉鯪魚pizza你仲可以揀餅底 要墨魚餅底定係普通餅底 最緊要即叫即整 但係佢唔係pizzahut可以揀厚定薄定芝士講番個批 雖然佢叫就叫墨魚餅底 但係真係墨魚味欠奉 有色有香冇味 不過唔洗加錢都值得一試忌簾菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁 一個字 咸 煙三文魚加芝士 都預左會比較咸 不過三文魚大大片 升級夏威夷菠蘿豆豉鯪魚呢個就係想介紹fus
香濃芝士旋風薯圈 58元
升級夏威夷菠蘿豆豉鯪魚
呢個就係想介紹fusion 野! 傳統夏威夷都係火腿粟米菠蘿 佢今次feature中式既豆豉鯪魚
佢個口味其實幾夾菠蘿既甜 配左豆豉鯪魚既咸 幾好食 又甜又咸咁 真係值得一試
128蚊有足足六件pizza 都幾抵食
美國頂級肉眼牛扒 238