2023-05-04
Flat White $43杯咖啡個拉花好靚呀😍有啲唔捨得飲嘅感覺Dirty $43口感上的變化由濃到淡,開始聞到濃烈的香氣,然後飲到熱濃縮與冷牛奶的雙重口感,這真是我喜歡Dirty 的原因。大號軟殼蟹特級蟹黃燴飯 $228軟殼蟹非常新鮮,煎得非常香脆,蟹黃燴飯口感非常creamy ,味道非常濃厚,令我吃完一口接一口😋😋😋大號軟殼蟹特級蟹黃燴飯 $228黑松露大啡菇手造意大利麵 $108黑松露味道和香氣非常突出,大啡菇本身水份豐富,烹調之後,水份充分保留之餘,不會水汪汪影響意粉嘅味道。一口意粉,一口大啡菇,令到味道層次豐富多了。提拉米蘇 $88Tiramisù 最正係咖啡味的手指餅加上Mascarpone,再加上無糖嘅可可粉,識落唔係太甜,口感細膩飽滿,唔覺唔覺我就自己一個人食晒。🤭🤭🤭位於佐敦地鐵站D出口步行2分鐘餐廳裝修時尚,環境清潔,同朋友食飯傾偈chill吓,非常👍🏻👍🏻👍🏻
Flat White $43
杯咖啡個拉花好靚呀😍