2020-09-09
之前係網上見到有Social Media post話尖沙咀有Churros食 即刻約朋友去食!我地首先Order左個Cookie Monster 之後因爲意外地好食同唔太甜 所以黎個Second Round 剩叫Original Churros. Definitely will come back!!! Cookie Monster $58 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️實不相暪,本身見到佢整既時候,俾個藍色醬嚇親 ,以為好伏🤣點知一入口 好!驚!喜!佢知藍色既白朱古力醬甜度岩岩好!佢有搽醬既位 就唔落Cinnamon Sugar,所以先做到唔過甜👍🏻👍🏻👍🏻仲要雖然呢條Churros唔係新鮮炸出黎,但都夠脆!而個雪糕🍦佢唔講我以為係牛奶味但原來佢係雲呢拿雪糕🤣🤣🤣 雖然雪糕自身唔算太出色,但正因為佢味淡 就可以中和下食Churros既甜 令到成本野岩岩好!Original Churros $25 ⭐️⭐️⭐️⭐️Second Round! 我地食完Cookie Monster 隨即就叫多左Original 既,相比之下佢唔甜,有淡淡既肉桂香,而呢條佢係新鮮炸,所以佢好熱同更加脆!果然新鮮出爐更加正❤️❤️❤️ 另外有
Cookie Monster $58 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Original Churros $25 ⭐️⭐️⭐️⭐️
Second Round! 我地食完Cookie Monster 隨即就叫多左Original 既,相比之下佢唔甜,有淡淡既肉桂香,而呢條佢係新鮮炸,所以佢好熱同更加脆!果然新鮮出爐更加正❤️❤️❤️ 另外有一點好好,佢條Churros雖然係一個圈咁 但個底係痴埋左少少,咁樣食落就唔會跌或者要用手拎住2邊黎食
心