2023-06-26 337 views
之前嚟科學園都喺參加跑步賽🏃‍♀️ 今晚嚟接朋友放工,一齊食意式小食加 pizza 🤤 呢間分店環境開揚闊落,加上落地玻璃嘅設計,充面空間感,令人感覺好舒服,好啱一家大細嚟食飯~✨意享森夏 小食套餐見到有新推出嘅小食套餐,我哋揀咗西西里烤燉茄子加Peroni 0.0% 無酒精啤酒,以意大利羊奶芝士、茄子、 紅洋蔥、番茄、橄欖同番茄醬等材料烹,茄子味道豐富,仲配埋迷你麵包,充滿意大利🇮🇹風味~✨蒜香橄欖車厘茄焗蝦🦐車厘茄焗蝦味道清新,蝦肉🦐爽口新鮮。✨ 焗香草沙甸魚 沙甸魚肉質結實,味道甘香, 加上香草🌿之後,令味道更加豐富。✨軟心芝士🧀️薄餅 🍕身位芝士控🧀️,點可以唔食芝士味香濃嘅軟心芝士🧀️薄餅 🍕!薄薄嘅餅底香脆可口,啖啖都有芝士香味。✨朱古力心太軟每次見到心太軟都忍唔到口,流心朱古力🍫加雲呢拿雪糕🍧,實在太難抗拒啦😋
西西里烤燉茄子
✨意享森夏 小食套餐
蒜香橄欖車厘茄焗蝦
✨蒜香橄欖車厘茄焗蝦🦐
車厘茄焗蝦味道清新,蝦肉🦐爽口新鮮。
焗香草沙甸魚
✨軟心芝士🧀️薄餅 🍕