2019-04-05 34 views
今日同朋有行朗豪坊,見到間歐日風既cafe,睇到好多雪糕、甜品、蛋糕,都整得好靚主打應該做甜品,不過有啲肚於是就去試下晚餐得Dinner set,好多都係新出,下次先試甜點。Dinner set主要有啲意粉、日式飯同Wrap果啲係店頭落左Order先,之後自己揾位坐底會有店員送餐過黎,我地Order左大蝦長通粉同埋意大利紫薯雲呑伴忌廉菠菜凍檸檬紅茶是日沙律亦可以選擇餐湯店員送到黎就見到有杯裝飾用嘅花,真花黎,都幾靚,望住食都會覺得幾有feel哩個main真係幾有驚喜,雲呑皮好軟熟好新鮮,入面餡料係紫薯都幾有創意特別,意大利crossover日本既菜式,再加埋忌廉菠菜配意大利雲吞幾好食。面頭重有啲沙律菜同松子仁,增加左口感整體黎講環境都好舒適,燈光都好靚,我地旁晚黎食天已經黑黑地,加埋啲燈光同埋裝修係商場入邊都幾突出,有小小Classic同日系mix既感覺。
Dinner set主要有啲意粉、日式飯同Wrap果啲

凍檸檬紅茶

是日沙律亦可以選擇餐湯

意大利紫薯雲呑伴忌廉菠菜

面頭重有啲沙律菜同松子仁,增加左口感