2020-06-26 141 views
上次介紹咗Sensory Zero嘅All-Day Breakfast同埋鰻魚飯,今次講埋佢嘅甜品先🥰-🍫痴_線朱古力🍫-店員一上呢杯就覺得好痴_線🤯點解可以整到咁靚咁澎湃😍d朱古力泡泡流晒出嚟,打卡之選📸📸呢杯有五種唔同嘅朱古力製成嘅熱朱古力面頭有黑白朱古力碎,同埋半融印有sensoryzero嘅朱古力🍫原本以為會好滯,但一飲落去除咗覺得朱古力味幾濃郁,但又唔會過甜,所以好快就成杯飲曬😚雖然飲到底會覺得有少少苦同埋有d未融曬嘅朱古力,但整體味道唔錯,賣相超靚,加分加分😋-評分:8.5/10價錢:$55-🍰Perfectto Tiramisu🍫-佢係用濃縮咖啡配上Kahlua酒特製成嘅tiramisu,放喺杯入面上,都幾特別😛佢有濃郁嘅可可味,蛋糕身較濕嫩,都幾creamy,酒味較淡,未到好驚艷嘅感覺🤣如果層次可以豐富d就好😛-評分:8/10價錢:$45-📍Sensory Zero 銅鑼灣📍-
🍫痴_線朱古力🍫
評分:8.5/10