2022-08-23
Nachos $ 45Kinder $ 88Blue Diamond $82 經典蟹肉他他 $148西班牙黑豚豬豬鞍扒 $288吉拿捧配雲呢拿雪糕 $78八爪魚沙律 $158另加一服服費 $10% 今日推介一下奧海城美食。環境一流 你絕對有私人空間嘅舒適感,以唔喺迫到聽到隔離枱對話嘅尷尬環境。蟹肉他他 喺我最愛,新鮮嘅蟹肉夾雜住甜甜地嘅香芒,味蕾會突然開咗一張彈床咁,因為會不停會感覺到蟹肉同芒果彈彈吓咁,衝擊你個口 ,怪唔知咁多人叫啦。而八爪魚沙律,初初以為沙律為主啦,點知一上枱,我的天哎,八爪魚多到不得了哎。食完兩個開胃嘅前菜,之喺就入戲肉啦,食豬鞍扒,佢嘅厚度真喺不得了,食落仲食到佢鎖住嘅肉汁~WOWO 以佢嘅配菜薯蓉 好似有加黑松露落去?究竟喺唔喺呢?你哋食完話返我知。最後食佢哋甜品啦,吉拿捧配雲呢拿雪糕 食得出佢嘅心思,因拎Churros佢 ,佢仲有啲溫度,以唔凍冰冰,所以用嚟點佢嘅朱古力醬,我喺勁為滿足,原本想啜手指架,但疫情關喺。。我忍咗手。而兩杯 Cocktail,我覺得幾啱唔喺成日飲酒嘅我,啫喺初哥嚟飲。之後提吓服務啦,佢哋嘅安排同推介都好好。但太多優惠啦都記唔曬。只
Nachos $ 45
Kinder $ 88
Blue Diamond $82
經典蟹肉他他 $148
西班牙黑豚豬豬鞍扒 $288
吉拿捧配雲呢拿雪糕 $78
八爪魚沙律 $158
另加一服服費 $10%
今日推介一下奧海城美食。
最後食佢哋甜品啦,吉拿捧配雲呢拿雪糕
只記得佢哋喺星期日至四 有88折 優惠 。
而有個指定MENU 叫酒仲有 半價添。
啱曬懂得享受嘅你~~~~~