2018-10-05
今日經過太子,老公話好耐無同我談心,所以帶左我黎尼間太子酒吧街的西班牙餐廳-Channel 3 Tapas Bar & Restaurant。 一到入去已經feel到濃厚的談心氣氛,燈光暗暗的,播放著歐美音樂。環境舒適!氣氛已經達到。老公果然無介紹錯!(非常適合三五好友傾計吹水)除左談心之後,緊係唔少得食好西同飲cocktail 啦。尼間主打西班牙菜,另外佢既cocktail 都好出色。我地叫左:磨菇帕爾馬火腿pizza, 德國腸併盤,啤酒炸雞配薯角,西班牙甜醋燴豬仔脾。首先,磨菇帕爾馬火腿pizza. 極力推薦呀🤩🤩Pizza整得好出色,上面既芝士仲可以拉絲,好味道!!第二,德國腸併盤,係一串串甘,似街邊小食。普通。第三,最岩配啤酒的啤酒炸雞配薯角。都推薦呀🤩。炸雞外面脆脆的,肉嫩滑多汁,薯角都脆卜卜!最後,是本小姐最推薦的西班牙甜醋燴豬仔脾,尼個豬仔脾下面有青瓜配多士,總共有4件。甜醋甜甜酸酸再夾有豬仔脾的脂肪同肉汁,味道相當夾!🤩👍仲有,尼杯cocktail 必點。我點左mojito。尼杯mojito係我飲過最足料最有外形既一杯。仲有佢既賣相好睇得,杯上面有個用冰形成個小杯,個小
第二,德國腸併盤,係一串串甘,似街邊小食。普通。
仲有,尼杯cocktail 必點。我點左mojito。尼杯mojito係我飲過最足料最有外形既一杯。仲有佢既賣相好睇得,杯上面有個用冰形成個小杯,個小冰杯既size岩岩好,拎開個飲管,個小冰杯就自然甘跌落個飲品到。果然係又睇得又打得既cocktail!❤️❤️❤️ 超級推薦!
下次要試杯rainbow!