2022-11-05 819 views
Winstons 喺西營盤同 K Town 各有一間。西營盤分店地方細細但乾淨企理,係一間令人放鬆既復古型格小店,幾次路過都見到有客人係小窗口 order coffee takeaway。經過一望,會瞬間覺得自己去左紐約舊式戲院。經典顯眼嘅黑白格,加上店招牌又會不時換新 slogan,散發一種灑脫率性氣場。如果外賣到海邊,吹海風睇日落 chill 住飲都唔錯~-𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢 // $100❝ 𝑺 𝒉 𝒂 𝒌 𝒆 𝒏 . 𝑵 𝒐 𝒕 𝒔 𝒕 𝒊 𝒓 𝒓 𝒆 𝒅 . 🍸☕ ❞Espresso + coffee liquor 既配搭,又濃又烈。滿滿咖啡香氣從入口繚繞到回甘,非常香醇;均衡厚重絲滑既口感,首先被咖啡衝擊醒一醒,飲到底 feel 到個人溫暖起黎 ♡⸝⸝Coffee & booze 為勞碌一天續命,微熏迎接 happy Friday ٩(ˊᗜˋ*)و平時飲開咖啡可以試試,係幾特別既體驗~(( 怕苦既就唔好試‎✄ - - - - - - - - - -
𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢 // $100
滿滿咖啡香氣從入口繚繞到回甘,非常香醇;
均衡厚重絲滑既口感,首先被咖啡衝擊醒一醒,
飲到底 feel 到個人溫暖起黎 ♡⸝⸝
Coffee & booze 為勞碌一天續命,
微熏迎接 happy Friday ٩(ˊᗜˋ*)و
平時飲開咖啡可以試試,係幾特別既體驗~
(( 怕苦既就唔好試
‎✄ - - - - - - - - - -