難得長沙灣又有新店開張,當然要去試一試😋裝修方面:超級IGable 😍😍😍店內店外都有好多「打咭位」,燈光效果非常好💡,唔落filter都可以影到靚相📸😍👍🏻👍🏻👍🏻尤其門口的兩個角落,一邊係窗口自然光☀️🪟,另一邊有超靚原木枱,超級吸引!🪵🪵🪵 店內以黑色磚牆為主,配合原木傢俬及燈飾,簡單得嚟又唔會同其他Cafe「撞Style」食物方面: 正常味道、價格略高 🤭🤭🤭煙三文魚蛋意大利軟包 🐟🥚🥙($78)——「D連鎖店」的口味,味道正常,意大利包鬆軟,個人口味覺得可以再「烘脆」少少😅,有一片煙三文魚,適量碎蛋及生菜,夠飽肚,但冇乜特色😅⋯⋯純粹滿足我想食「意大利包」嘅願望,又可以避開一街都有嘅Bagel 🤭🤭🤭Matcha Latte 🍵🥛($45)——正常抹茶味,抹茶味同牛奶味都平衡,沒有過甜,但依然係冇乜特色!😅⋯⋯不過,呢間係Coffee Bar,我應該要飲咖啡先可以見到佢真正實力!🤣🤣🤣由於新開張,星期六中午嘅客人都唔多,暫時仲係靜靜哋Hea嘅好地方!🥰👍🏻👍🏻👍🏻PS: 店內人手充足,但店員較安靜🤫,我見店內冇乜人「衝入去」問店員「開門未」,店員都係「問一句答一句」😅⋯⋯其他鄰
難得長沙灣又有新店開張,當然要去試一試😋

裝修方面:超級IGable 😍😍😍

食物方面: 正常味道、價格略高 🤭🤭🤭
煙三文魚蛋意大利軟包 🐟🥚🥙($78)

Matcha Latte 🍵🥛($45)

煙三文魚蛋意大利軟包 🐟🥚🥙($78)及Matcha Latte 🍵🥛($45)

PS: 店內人手充足,但店員較安靜🤫,我見店內冇乜人「衝入去」問店員「開門未」,店員都係「問一句答一句」😅⋯⋯其他鄰近Cafe會比較客氣,通常入舖都有簡單介紹,離開亦有句Bye Bye或歡迎下次光臨!呢間Cafe真係「靜靜哋」——落單、收錢、走人,一齊都係好安靜🤫🤫🤫 (但Cafe係有背景音樂嘅🤣🤣🤣)