2023-03-11 38 views
@pickabowlhk 係石門開左分店甘近岩哂我啦!送完飯比亞女,又同老公拍拖仔行去石門食個健康午餐先😍😍😍本身有10款選擇,另外,仲可以diy添。我同老公各至點一款,老公點左夏威夷四重奏+御茗寧茶,我就點左石門限定嘅Special Combo Soup Set。🥗Giant’s Bowl夏威夷四重奏+$18凍御茗寧茶Step1:夏威夷四重奏(辣味三文魚、 經典吞拿魚 、泰式酸辣大蝦、 牛油果)Step2:黃薑椰菜花+半糙米飯Step3:彩虹組合配菜非常豐富,配搭好colourful色彩繽紛 ,辣味三文魚辣辣地,泰式酸辣大蝦大隻酸酸辣辣,2款都好惹味,彩虹組合有青瓜、三色椒、蕃茄、紫洋蔥,中華沙律,新鮮鮮甜,配埋黃薑椰菜花+半糙米飯真係好飽肚。🥗《石門限定》Special Combo Soup SetStep1:2款Protein (泰式熟蝦+加洲三文魚)Step2: 黃薑椰菜花Step3:蛋黃組合湯有2款:我揀左三文魚山藥湯三文魚肥味,熟蝦爽口,蛋黃組合有蕃茄、青瓜、菠蘿、蟹籽、加入蛋黃醬,蔬菜清新,醬汁配得好好,黃薑椰菜花好有口感,仲有中華沙律添。三文魚山藥湯足料又夠熱,十足鮮
@pickabowlhk 係石門開左分店

🥗Giant’s Bowl夏威夷四重奏+$18凍御茗寧茶
Step1:夏威夷四重奏
(辣味三文魚、 經典吞拿魚 、泰式酸辣大蝦、 牛油果)
Step2:黃薑椰菜花+半糙米飯
Step3:彩虹組合配菜

🥗《石門限定》Special Combo Soup Set
Step1:2款Protein (泰式熟蝦+加洲三文魚)
Step2: 黃薑椰菜花
Step3:蛋黃組合
湯有2款:我揀左三文魚山藥湯

三文魚肥味,熟蝦爽口,蛋黃組合有蕃茄、青瓜、菠蘿、蟹籽、加入蛋黃醬,蔬菜清新,醬汁配得好好,黃薑椰菜花好有口感,仲有中華沙律添。三文魚山藥湯足料又夠熱,十足鮮味。