2024-07-22
之前成日都想去旺角Hea下,去嚟去去都係嗰一兩間Cafe,依家搵到一個新嘅hidden spot ,就係旺角麥花臣店是茲曼尼GIORMANI的旗艦店佢主打五感互動體驗,店內入口位置有由本地著名咖啡品牌ideaology主理的G.Life Café!平時啲Cafe又迫又多人又嘈,會限時,呢度除咗闊落之外,仲任你坐,最主要係有埋GIORMANI 梳化,果然真係令我放鬆咗好多成,個體驗超正,手沖咖啡仲好高質! Café打破傳統窩夫甜食派的概念,G ‧ Life Café x Ideaology擁有甜食派及鹹食派窩夫,6款新鮮即製、外脆內軟的窩夫。7月份仲有全新焦糖爆谷抹茶窩夫及抹茶椰奶咖啡!不過今次落咗單先發現,所以下次嚟過再試。雜莓乳酪核桃窩夫:士多啤梨清甜加埋清新藍莓同豐富益生菌乳酪酸甜口味、夏日清新三文魚牛油果溏心蛋窩夫:健康人士必選!營養豐富、份量大
雜莓乳酪核桃窩夫:
士多啤梨清甜