2022-10-12 34 views
Address📍—尖沙咀金馬倫道33號The Cameron1樓102號舖呢間omakase,係朋友介紹左我幾次黎,今日趁住我生日,就約埋朋友過黎呢間餐廳試吓啦!呢間餐廳嘅位置原都好容易搵,尖東站行過少少就見到啦!北海道赤貝壽司我friend 嚟到講明要食呢個,因為佢話係日本空運直到既赤貝,食落去超新鮮超鮮味,我哋仲攞隻手去掂一掂件赤貝,仲識郁㗎新鮮程度真係極高呀👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鰆魚壽司呢件壽司師傅係用咗稻草煙燻烹調,一件咁鮮甜嘅壽司,另外再帶有d煙燻嘅口味,食落去簡直係兩個唔同嘅層次呀🤗熊海老壽司呢個海老壽司食落口好彈牙!食落去啖啖肉😍壽司飯量唔算好多,所以食一件啱啱好👍🏻北海道馬糞海膽馬糞海膽裏面配搭左富山灣白蝦非常爽甜,再加埋三文魚子醬油漬!三重口感真係非常特別!整體我幾鍾意呢間餐廳嘅環境,同埋嘢食都好新鮮,真係每一日新鮮運到嘅魚生,如果大家有興趣不妨試吓啦☺️
Address📍

尖沙咀金馬倫道33號The Cameron1樓102號舖