2023-02-15 46 views
我地叫咗2個dinner set~包埋是日餐湯 (白湯) 及蒜容包~ 仲包埋飲品!❣ 醬燒牛舌芯伴排威三文魚(配薯菜) $148.0牛舌好厚肉~ 好林 三文魚外皮煎到好香口~❣.香煎加拿大西;冷牛扒, 五成熟(配薯菜)配蒜蓉汁 $148牛塊好大塊~ 一据塊西,冷牛扒有好多肉汁擠晒出黎,唔駛配蒜蓉汁, 都已經好好食, 牛味好濃! 加埋又更多惹味。我地再叫多個餐前小食:❣ 英式炸魚薯條 $78份量超大, 炸魚唔係平時個d 成條上, 佢係一舊舊炸魚咁炸左去~ 好貼心呀! 可以唔駛自己再切開黎食… 每舊炸魚都炸到金黃色, 外脆內面成舊魚好滑! 好高質呀!!! ❣ 熱檸水❣ 凍檸茶 (凍飲+3蚊) 食完咁多野真係要飲番杯野, refresh 下~整體CP值好高呀!! 呢個價錢食咗咁多野~個晚要抱住個肚走! 好大份呀d 野~

❣ 醬燒牛舌芯伴排威三文魚(配薯菜) $148.0
牛舌好厚肉~ 好林 三文魚外皮煎到好香口~

我地再叫多個餐前小食:

❣ 英式炸魚薯條 $78

❣ 熱檸水
❣ 凍檸茶 (凍飲+3蚊)

食完咁多野真係要飲番杯野, refresh 下~