2019-02-03
手打牛肉漢堡 $30🌕🌕🌕🌕🌕漢堡烘過,但略嫌烘得唔夠脆。有爽脆青瓜、有點辣既紫洋蔥、唔太流心既流心蛋、超juicy既牛堡、蕃茄同生菜絲、再加左啲醬汁,食落一啲都唔乾。牛堡都幾厚,入面加左啲洋蔥粒同黑椒調味,食得出好重牛味!最最最重要入面有芝士,拉絲拉到好過癮🤤。個包都幾大個,一個女仔食完都有9分飽。呢個價錢,神級質素,毫無疑問滿分!-芝士牛肉漢堡 $38🌕🌕🌕🌕🌗配料同口感如上,但多左塊橙色芝士,芝士味無濃郁到,個人覺得唔值得加$8多塊芝士。-蜂蜜芥末醬薯條 & 罐裝飲品 +$10🌕🌕🌕🌖🌑同m記細薯條分量差不多,質感都似,但薯條唔夠熱。個醬值得一讚,非普通hea芥末,上面仲有芥末粒粒,但可惜芥末味唔太重,顯得有點普通。-熔岩芝士肉醬薯條 & 罐裝飲品 +$15🌕🌕🌕🌑🌑凍左,芝士已經唔郁,好多肉粒,但肉醬有啲乾,搭配薯條唔太夾,唔建議嗌。-食品用心,包裝靚,無用cheap茄汁,用料上乘,服務態度好,無得彈!
🌕🌕🌕🌕🌕
芝士牛肉漢堡 $38