2019-03-02
啱啱放假又喺屋企附近搵食,今次就黎到喺友愛商場嘅日本餐廳,見到好多人排隊,一於就試一試佢!見到佢以假日午餐來講,價錢都算幾平, 40幾蚊有正餐連飲品,食物質素仲要唔錯添!今次就試咗1號嘅呢餐,汁燒鰻魚玉子丼,聽個名都覺得好吸引!完全喜出望外,好驚喜!蛋好滑,撈飯好正!鰻魚雖然只有4舊,不過40幾蚊完全係CP值爆燈!因為太好味嘅關係,過咗兩日我哋又去咗encore,今次嘅餐牌係4號,我哋分別叫咗一個A餐同一個B餐。A餐嘅玉子丼一樣係咁好味,叉燒份量都算多,不過都係覺得鰻魚比較好食!B餐炸雞拉麵嘅炸雞分量十足,仲有芝麻醬配埋,味道唔錯!不過略嫌拉麵湯底比較淡,如果有其他湯底可以選擇就更好啦!不過以午餐來講已經值得高度讚揚,唔怪得每次嚟到都要等咁耐位啦!平時去的快餐店食個午餐都起碼過$50 ,呢度誠意十足,真係真心推介!
蛋好滑,撈飯好正!
鰻魚雖然只有4舊,不過40幾蚊完全係CP值爆燈!
A餐嘅玉子丼一樣係咁好味,叉燒份量都算多,不過都係覺得鰻魚比較好食! B餐 炸雞拉麵嘅炸雞分量十足,仲有芝麻醬配埋,味道唔錯!不過略嫌拉麵湯底比較淡,如果有其他湯底可以選擇就更好啦!