2022-12-17 103 views
CP值爆裂💥「Wanna Eat」🌟 拔絲咕嚕肉定食 : 只係 $92!!差唔多成十嚿咕嚕肉,而且拔絲type唔係度度有,估唔到呢間文青風西式 cafe 會有~ 所以佢係招牌菜一啲都唔意外🍝 野菌青醬意粉 : 我呢個青醬fans但凡見到有就一定嗌,呢個意粉唔算好濃烈青醬,反而係偏creamy嗰邊,所以唔會太油🍨 焦糖咖啡芭菲 : 裏面啲配料勁多,完全係豪俾你嗰種,當出面食個單球雪糕都$50嘅時候,佢只係$72,有哂焦糖脆脆、蛋糕、咖啡凍、expresso!🍵 熱 green tea latte : 叫咗主食就可以半價叫飲品,重綠茶粉!又係豪俾你嗰種,啱晒我~最怕奶多過茶.
CP值爆裂💥
「Wanna Eat」