2024-08-19 70 views
位於中環的P Lounge by Plaisance,乾淨利落嘅又有型嘅環境,食材高質又新鮮!我哋今晚一班朋友走入到去之後,先係叫咗佢哋出名的 Caesar Salad。新鮮嘅生菜,搭配上特製 嘅水瓜子醬同鯷魚,真係好清新嘅味道😋Chicken Blanquette更係好食到令人上癮! 白汁雞肉的肉質好juicy,配上調士做嘅奶油醬,香滑得 好易入口,滋味十足。 Seafood Risotto就一試難忘,選咗特級嘅海鮮同奶酪,再加埋帶有脆感的招牌意大利飯,軟綿綿 嘅口感同淡淡的海鮮鮮味,相得益彰,我哋喺度體驗佢哋嘅香香嘅口感😍而呢度嘅Sea Taco,敢肯定你食完都會留低深刻嘅印象。碟中呈現出好多變化嘅風味,Octupus + Chili/ Shrimp + Curry/ Abalone + Lemon,加埋自家調製嘅辣椒醬,一口咬落去,真係企喺舌尖上 爆出香辣嘅滋味。令人難忘!無論係環境定係菜式,都係我哋嘅熱血推薦 。

無論係環境定係菜式,都係我哋嘅熱血推薦 。
Type of Meal
Dinner