2019-07-05 1889 views
之前幫襯過一次,覺得好好食!但後來想再去嘅時候,發覺原來佢已經結業!勁失望!最近從朋友口中得知,佢響新地址再開店嘅時候,我超級開心,一直計劃幾時可以去食!今天我終於搵到機會啦!新店地址有少少難搵,我要問利園嘅客戶服務部先搵到!不過為咗食好嘢,再難搵都唔緊要啦!我叫咗特上牛肋肉同埋黑毛和牛特上牛肋肉嘅lunch sets!黑毛和牛入口即溶,好好味,一碟有8塊 ,呢個價錢,呢個質素,絕對抵食!但係其實最好食嘅係牛舌,超級爽,好好味呀!如果唔係因為已經飽的話,超級想叫多一碟!呢度嘅lunch set唔算貴,但都會提供高水準嘅肉,超級抵食,值得推介!
之前幫襯過一次,覺得好好食!
但後來想再去嘅時候,發覺原來佢已經結業!勁失望!
今天我終於搵到機會啦!
牛舌
牛舌