2023-07-16
📍 MOO MOO (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖食漢堡食上癮😂😂早幾日去完cafe食,今日放假忍唔住又上網睇吓附近有冇好正漢堡食🤤🤤俾我搵到呢間位於觀塘鴻圖中心嘅手工漢堡包🍔性價比超高,要介紹俾大家😁餐廳環境有室外同室內,室外環境幾chill,不過天氣咁熱都係涼冷氣算😅魚Full之堡呢個簡直係升級版魚柳包,魚柳勁鬆脆,肉又嫩,加埋醬汁,非常香口🍔而且佢地麵包🥯非常鬆軟,好好食😋熱帶之堡熱帶之堡材料非常豐富,有牛肉、芝士、蕃茄、生菜、仲有菠蘿🍍咬落好有層次感又juice,菠蘿酸酸甜甜,令到成個包味道提升唔少🤤🤤我地每人加左$15轉餐,包多一杯飲品同薯條及沙律🥗特飲就另外加錢#kwuntong #burger #burgerlover #yummy #hkfoodie #hongkong #香港美食 #美食推介 #人氣burger #人氣漢堡店 #性價比高 #高質漢堡
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
魚Full之堡
熱帶之堡
我地每人加左$15轉餐,包多一杯飲品同薯條及沙律🥗 特飲就另外加錢