2018-08-04 785 views
第二次黎食飯。上次過煙肉白菌濃芝士汁長通粉,好足料又大份,男仔一定包肚😋又有得叫少飯少意粉,女仔唔洗怕食唔囇,浪費食物👍🏼第二次黎,負責收銀個店員認得我,可能我第二日又黎😂好貼心,見唔太多客,特別轉長通粉比我。同店員傾開計,先知道原來係一家人經營,所以無論食物定服務,都希望做得好d。檸檬忌廉煙三文魚好夠味,唔會太淡又唔好咸,本身以為得煙三文魚,原來重有番茄仔同白菌,好豐盛!加左$12轉即磨咖啡,一個餐$77,今時今日咁高質又大份,即使加左錢轉咖啡,一d都唔貴。CP值超高👍🏼👍🏼👍🏼下次會再幫襯!
檸檬忌廉煙三文魚長通粉
2018-08-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$77 (Lunch)
檸檬忌廉煙三文魚長通粉
  • 檸檬忌廉煙三文魚意粉