2022-07-10
呢排天氣好熱,真係好想eat something cool❣️綿綿冰真係夏天嘅消暑良藥❣️嚟到葵廣就比我搵到喇❣️❤️朱古力綿綿冰 $48❤️一望到大大份,加上色彩繽紛就已經好想打卡☺️而且食慾都大增❣️餡料非常之豐富,有迷李Oreo餅+朱古力威化餅+百力滋+棉花糖+朱古力醬,朱古力味又唔會死甜,個甜度係啱啱好。綿綿冰望落似芭菲,食落去口感棉密,由於加入咗牛奶同忌廉,好香滑,食到落最底仲有粟米片,呢個真心驚喜,口感好豐富😋❤️香蕉芝士榛子醬飛碟漢堡 $38❤️我哋仲試咗另一款熱食,就係香蕉芝士榛子醬飛碟漢堡,餡料又係超級豐富。飛碟漢堡預先切開咗一半,好方便打卡同食用,店長仲好貼心提供膠手套,絕對唔會食到好狼狽。呢款飛碟漢堡有豐富嘅香蕉,再夾住芝士同榛子醬,味道好夾,榛子醬嘅甜味又唔會搶咗香蕉嘅味道,因為配料有芝士,食落仲有啲邪惡嘅拉絲效果❣️飛碟漢堡嘅餅皮新鮮烘好,口感外脆內軟,煙煙韌韌。呢間小店整體來講係好睇又好食,而且份量十足,性價比好高,大推薦❣️成日都覺得,一間食店嘅成功,除咗係佢嘅食物質素好之外,店長嘅服務態度都好重要。呢度嘅店長好親切,知道我哋叫咗凍食同熱食,就提議先上熱食再上綿綿冰,等我哋可以
❤️朱古力綿綿冰 $48❤️
❤️香蕉芝士榛子醬飛碟漢堡 $38❤️
成日都覺得,一間食店嘅成功,除咗係佢嘅食物質素好之外,店長嘅服務態度都好重要。呢度嘅店長好親切,知道我哋叫咗凍食同熱食,就提議先上熱食再上綿綿冰,等我哋可以趁熱食咗飛碟漢堡先,然後拎住綿綿冰走慢慢歎❣️好抵讚啊❣️