2023-06-07
約左個好耐都未見既舊同事食飯,為方便大家就去附近的「十八夢」聚一聚。一定推薦烤伊比利亞黑毛豬鞍架 • 無花果蓉~Grilled Iberico Pork Rack • Apple Purée豬鞍油潤甘香,有口感,伴碟薯蓉亦很出色。🤘🏻上菜既時候已經香氣撲鼻👃🏻整體肉質非常嫩滑,肉質好彈牙仲好有咬口,味道好合我口味。另加上無花果蓉配搭,令人更加開胃🤭燒蘆筍~Roasted Asparagus 食完肉類,點都叫返碟蔬菜🥬清新健康,所以女士們可以放心食LU~🤗日式鱈魚片 ~Japanese Style Nacho對我黎講份量都幾大,卜卜脆,Very Good! 😋法式煮大蜆•香草汁 ~French Style Sautéed Clams• Herbs Sauce每一粒都大大嚿,而且香草汁煮得非常入味,而且唔會甩晒出嚟!成件事好精緻咁上菜💕呢間餐廳果然冇令到我哋大失所望,而且高過我哋嘅預期💓💓已經安排好,下一次幾時帶男朋友過嚟食🤭
燒蘆筍~Roasted Asparagus
日式鱈魚片 ~Japanese Style Nacho
對我黎講份量都幾大,卜卜脆,Very Good! 😋