2019-05-07 1173 views
本來今晚稔住去食放題,但無奈大雨落個不停,避雨之時睇到呢間鍋匠火鍋店有D吸引,於是就改變主意上去試下。店內不算大,但每臺間隔還算寬敞,坐落感覺舒適,唔係特價時段,每位158元,我地加多98元一位食澳洲M7和牛,揀左豬骨花膠湯底,叫了美國SRF和牛同澳洲M7和牛試下有咩唔同。澳洲M7和牛肉質厚嫩滑,牛味濃,口中留甘香,以呢個價錢來講,值得食美國SRF和牛,肉質嫩滑,但無牛肉味,感覺同澳洲牛無得比,不過勝在平(每位只需加38元),還是ok的。除左食牛,火鍋品種都有二十多種,海鮮種類都有幾種,仲好新鮮。食飽飽,我哋想飲杯熱茶,服務員就囉左一壺玄米茶俾我地慢慢飲慢慢坐,感覺得舒心整體來講,環境舒適,食材新鮮,值得一試

澳洲M7和牛

整體來講,環境舒適,食材新鮮,值得一試

2019-05-06
$268 (Dinner)
澳洲M7和牛
  • 豬骨花膠湯底