2021-06-24 1152 views
想食自助餐,但對女士們,可能會擔心食少少就飽,相信有部份女士們,都會有一樣既煩惱,但又係好掛住,可以一次過食好多款既感覺,可以點做🤔🤔小妹介紹一個好方法比你,半自助餐可以唔太飽又食到好多款,而且價錢比起自助餐平好多,當然唔係自助魚蛋燒賣啦🤣今次推介嘅係環境舒適,而且擁有優質食物質素,空間感都一流嘅@mrsteakhk , Mr.steak 有好多間,今次我就揀咗葵涌新都會廣場嗰間,無論由入去,點餐,進食,店員都招呼周到,真係受寵若驚,要俾個讚讚佢哋👍👍我哋點左主菜,法國芝士焗龍蝦配英國豬柳扒,仲有法國芝士焗龍蝦配SRF牧場牛扒, 豬扒屬厚切肉扒,真係啖啖肉,豬扒有咬口,肉汁鎖住喺肉入面,每一啖肉汁都滲透住我嘅味覺😗😗由於我唔食牛,但係朋友同我講返,牛扒熟到啱啱好,廚師控制得非常出色,而且芝士焗龍蝦,真係非常嘢味,味食,聞到都流口水好嘢梗係唔止咁少,仲有頭盤海鮮拼盤,店員拎出嚟,周圍啲人都望住,流露住被誘惑目光😍😍,因為真係好足料,兩個人都食唔晒,生蠔非常新鮮,完全唔腥,食到清新的海水味成餐飯都食得好開心,好耐冇食過咁高質素嘅晚餐,大家都可以試吓🥰🥰🥰

店員都招呼周到,真係受寵若驚,要俾個讚讚佢哋👍👍