2021-10-30 1685 views
九龍灣呢間牛涮鍋,我男朋友都食過幾次,水準不過不失,每次好開九龍灣想打邊爐就會食呢間。因為我係牛角集團金卡會員,可以優先等飛☺️好評。我哋星期五晚6點零去到,可能時間尚早唔洗點排隊,去到揀咗食咩餐就可以準備入座。我同男朋友都比較鍾意食豬肉,所以我哋揀咗一個啲豬肉靚啲嘅set🐷🤤我呢個係四川麻辣湯底男朋友就食豬骨清湯仲有我最鍾意食嘅雲耳同蜂巢豆腐🤤而家諗起都肚餓🤣最後加埋呢個雪糕作結,10分滿足。呢個芒果味,類似雪葩嘅質地,個人來講麻麻哋,有啲太甜 不過我男朋友就覺得好食。我自己食咗個牛乳雪糕,係OK嘅不過唔記得咗影相😂啲職員態度都幾好,正正常常,下次有機會都會繼續幫襯👍🏼至於價錢方面,兩個人埋單三百零蚊,ok 啦😎

我呢個係四川麻辣湯底

男朋友就食豬骨清湯

仲有我最鍾意食嘅雲耳同蜂巢豆腐🤤而家諗起都肚餓🤣

2021-10-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner