繁忙嘅星期一,放工梗係要食餐好嘅獎勵下自己啦😎喺 IG 見到呢間酒吧餐廳做緊半價優惠(星期五係無嘅),一於拉埋老公嚟試下!餐廳整體環境都幾浪漫😆,見到都有幾 Pair 情侶摸住酒杯底,邊食邊談情💏。我呢啲老夫老妻當然就 Focus 喺嘢食啦🤣,叫咗 2 款嘢食同 Cocktail,實行飲飽食醉!🍔迷你漢堡拼盤落單嘅時候睇見迷你仲以為會好細份🤣,點知上到檯先發覺超級足料❣️,一個拼盤有齊兩份自家製牛肉漢堡同一份雞肉漢堡,配埋半融嘅芝士極度邪惡食到停唔到口。仲配埋香脆入味嘅薯格,送酒真系一流啊!🐔特色雞翼 (蜜糖芥末/水牛城/威士忌燒烤)對於我哋死酒鬼夫婦嚟講,第一次見到有 Whiskey 口味嘅雞翼梗係要試試佢啦😯!首先講咗雞翼本身先,燒到皮脆肉嫩入口熱辣辣🔥。3 款口味亦都各有特色;帶濃郁酒香嘅威士忌燒烤醬簡直係賣飛佛啦,嗜辣嘅 c6 就鐘意食水牛城味道多啲,蜜糖芥末都好惹味,配埋爽脆嘅蔬菜條一齊咁就食多多都唔怕漏啦🥬!再嘆番杯經典 Magarita,Chill 住踢走 Monday Blue~

🍔迷你漢堡拼盤
迷你漢堡拼盤

🐔特色雞翼 (蜜糖芥末/水牛城/威士忌燒烤)
特色雞翼
magarita