2022-06-14 135 views
難得放假梗係同朋友行街食野啦!大家原來一樣無食早餐咁就不如大食一餐,去▶️校長燒肉日韓料理食燒肉放題啦✅午餐放題兩小時 $152 連加一,性價比高👍🏻可以慢慢坐慢慢食▶️自助區選擇多多,點心、壽司、甜品、沙律、小食、熟食、飲品、雪糕,食物真係好多元化。鍾意食乜就食乜,咁燒肉就當然要主打燒啦!燒肉就一定唔少得肉類,牛豬雞魚齊哂,超多選擇,唔同部位唔同味道,有辣有唔辣,仲有腸仔,紅腸,雞翼,雞腎,雞軟骨,煙鴨胸,魷魚鬚,秋刀魚,多春魚等等蔬菜同樣有好多選擇,南瓜,粟米,金菇,秀珍菇等等✅牛肉片肉身嫩滑好有牛味✅大推五花腩肉,半肥瘦,燒到焦香再用生菜包住食就唔怕一口油膩✅豬頸肉好爽脆✅雞腎爽脆✅雞軟骨粒燒過好香口,我食左好多✅香草魚柳厚切,食落好軟滑✅雞翼辣同唔辣同樣出色,燒到皮脆肉嫩❤️食飽飽就食番杯士多啤梨雪糕作結尾
難得放假梗係同朋友行街食野啦!

✅午餐放題兩小時 $152 連加一,性價比高👍🏻
可以慢慢坐慢慢食

▶️自助區選擇多多,點心、壽司甜品、沙律、小食、熟食、飲品、雪糕,食物真係好多元化。
鍾意食乜就食乜,咁燒肉就當然要主打燒啦!

蔬菜同樣有好多選擇,南瓜,粟米,金菇,秀珍菇等等

✅牛肉片肉身嫩滑好有牛味
✅豬頸肉好爽脆
✅雞腎爽脆
✅雞軟骨粒燒過好香口,我食左好多
✅香草魚柳厚切,食落好軟滑
✅雞翼辣同唔辣同樣出色,燒到皮脆肉嫩

❤️食飽飽就食番杯士多啤梨雪糕作結尾