2024-06-26
1️⃣招牌咸牛油焦糖窩夫半份有驚喜❤️窩夫唔係外脆內軟果種,係入口香脆。再加上白色自家手打忌廉花口感輕盈,唔膩。而咸牛油焦糖醬嘅味道幾match,🤤咸味同甜味好balance,各自唔會搶味,另有一番味道。整體味道同口感都幾特別。2️⃣招牌千層芝士薯片●伴沙律薯片口感軟熟,中間夾雜忌廉、芝士、蒜蓉,啱我哩個 薯控。而沙律菜新鮮、爽脆。3️⃣雙層 Tiramisu 巴斯克蛋糕咖啡 入口軟滑,好足料,味道又佳,口感又軟熟,唔會硬實,而且好飽肚😆Tiramisu 雖然冇洒味,但濕潤度剛好,啱同小朋友一齊食。4️⃣ 海鹽 Tiramisu 咖啡先飲一啖咖啡,味道,唔會太苦澀,跟住 急不及待 筆一啖Top 面上嘅 Tiramisu,入口輕盈,撈勻後飲,係另一杯咖啡😆廚師有❤️食物味道有特色休閑、寫意嘅環境仲有係 pet friendly
有驚喜❤️
2️⃣招牌千層芝士薯片●伴沙律