2020-02-02 726 views
突然想食泰國菜,尤其係crave pad thai, 響香港試過幾間泰國野,啲pha thai都唔合自己既口味,今次黎 @mangotree.hk 試食,真係食過翻尋味!.佢個大蝦🍤 炒金邊粉 Prawn Phad Thai當然是我最期待嫁啦,結果都無令我失望,一人食晒一碟都已經超滿足,係視覺、味覺同胃口既享受😋。.個黃咖哩帶子蟹肉農夫包🥯比我預期的大好多,還以為是餐包大少,點來當side dish,誰不知食落都夠一人主食份量,但味道真係好濃郁🤤、好香口,值得一試!.伴菜是炸肉🍢串燒,有雞、豬及牛肉沙爹,味道鮮嫩。.當日訂好位最早到,但只可惜被安排坐於邊境位置,並表示無得揀位,否則配以咁靚既餐廳景😍,真會俾個滿分既用餐體驗。但有個九龍海濱景響隔離都唔差既👍🏻。
伴菜是炸肉🍢串燒,有雞、豬及牛肉沙爹,味道鮮嫩。
大蝦炒金邊粉
黃咖哩帶子蟹肉農夫包
雞、豬、牛肉沙爹串燒
2020-01-12
$320 (Lunch)
大蝦炒金邊粉
黃咖哩帶子蟹肉農夫包