2016-06-17
難得約左朋友食飯,當然要搵一間環境裝修吾錯嘅餐廳呃下like呢間餐廳嘅size比我想像中細 舖入面只有大約6張枱左右,我諗只可以容納20零人 枱與枱之間吾算窄 所以都坐得舒服請自助落單!!即係要攞menu行出去比錢落單落完單就會有人送上一人一杯嘅餐湯,餐湯黎講佢都算幾咸 一啖湯兩啖水主茶order左推介而又好出名嘅cheese ham sandwich,英文好正常 但中文就十分撟口難讀cheese ham sandwich好特別,員工特別提醒我地要趁熱食然後只顧住影相嘅我終於明點解; 啲芝士放左5分鐘左右就開! 始! 凝! 固! 實在太誇張,原本拉絲嘅芝士變成一舊舊 omg,當然味道無變芝士吾算咸 配火腿都係好夾 麵包都好特別,染左係紅色 但食吾出係咩味道,而變凍左嘅sandwich口感就………0分另一個主菜就叫左辣肉腸pizza,吾算係特別 因為同出面食嘅味差吾多但呢隻辣肉腸比起我之前食嗰啲都要辣╴辣到要狂飲水 可怕!
請自助落單!!即係要攞menu行出去比錢落單
但呢隻辣肉腸比起我之前食嗰啲都要辣╴辣到要狂飲水 可怕!