2018-04-22 376 views
放假想食日本野,行過銅鑼灣見到細細間“curry bee"諗住試下佢d咖哩好無食,於是叫左個牛肉咖哩lunch set。咖哩味道方面偏淡,唔辣又唔香,好在牛肉粒都有5粒;沙津有少少柚子加醬油既醬,還可以;麵豉湯應該有溝水,唔好飲;有個牛奶布丁,正常味,但唔特別;檸檬茶算大杯,同pizza hut一樣size,而且糖漿分開,算唯一合格既。整體黎講,飯餐份量夠,但不算好食。午餐加埋一85蚊,呢個價以水準黎講,份量可以但味道唔岩個人口味,有點失望;我如果想食咖哩,唔會去食第二次,若當成普通日本set lunch而又唔想逼food court,一試無妨。

Beef Curry
2018-04-22
$85 (Lunch)