2019-09-11 84 views
好耐無食過CURRYCURRY啦!! 最鍾意食INDIAN FOOD因為有NAAN點CURRY食, 諗起都流口水不過最驚就係D CURRY太辣..好彩宜間全部(我叫個D)都係無辣咁際 YEAH!!叫左個BUTTER CHICKEN,, 原來睇返中文先知宜款係有蕃茄醬嫁播!!知道左之後就食到陣陣既蕃茄香,感覺好開胃同埋佢都真係好多雞, 唔算滑但都好食再叫左個FISH MASALA.無骨魚正正,, 又係好多料!D魚大舊到我地幾次都以為係薯仔重點泥了, 再加埋一份PLAIN NAAN($20)一份BUTTER NAAN($24)真係好正>3<<一份有4大塊!! 都好抵下!下次想試Garlic naan! (Butter有點oily)食NAAN仲飽過食飯好實在的感覺! 加埋係咁點咖哩汁,好食到唔知漏haha雖然好飽但仲係好想食的感覺好味啊又捧住個大肚腩走出餐廳

知道左之後就食到陣陣既蕃茄香,感覺好開胃
同埋佢都真係好多雞, 唔算滑但都好食
Butter  chicken

Fish  masala

Naan

真係好正>3<<一份有4大塊!! 都好抵下!
食NAAN仲飽過食飯
好實在的感覺! 加埋係咁點咖哩汁,好食到唔知漏haha
雖然好飽但仲係好想食的感覺
好味啊