2018-04-16
<cwb新開日本野😍🇯🇵>喺cwb恩平道呢間新開既日本店 環境舒服 有多種唔同既日本食物點😆 除左本身menu有既食物外 . 仲會有每日師傅推介 今日就小試牛刀 睇下menu入面既菜正唔正先😆🍴野菜炒 牛肉🌿🐂80 蚊 洋葱 蘿白絲 🥕葱花🌿 加埋野菜 椰菜炒成 夠濕潤同juicy菜新鮮 落左d煙靭牛肉增加口感 再帶d黑椒味 調味唔錯🐮😆🍴厚燒玉子 40 蚊🥚外表顏色靚既燒肉子夠哂厚身 肉子夠香甜 食落密度高充滿蛋味落足料 唔錯😍🍴牛肉蕎麥麵🐂🍜 90 蚊健康既蕎麥麵 比較闊身爽滑😋帶d洋葱絲調味 入面既牛肉落足料 比較煙靭同有肉味 個人覺得若冇甘熟會更佳 😌🍴雜錦天婦羅 148 蚊🔥有多種天婦羅 蝦 🦐南瓜🎃 蕃薯🍠 冬菇 秋葵 蓮藕 炸得香脆 茨粉厚度剛好 材料新鮮 尤其係蝦同蓮藕 都好正 yummy 😄🍴三文魚親子飯🐟🍚 98 蚊用左壽司既醋飯 有熟既三文魚 大粒juicy魚子 仲有紫菜等等 😄 🐟 夠哂口感 加d豉油 同wasabi更正Score 平均分 <8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&
🍴野菜炒 牛肉🌿🐂80 蚊
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#天勝
銅鑼灣恩平道42 號享利中心2 樓
~~~~~~~~~~~~