2023-10-15
🍴吞雲吐霧 68 蚊炸紫菜配埋奶油芝士 🧀, 本身次士比較好濃 連埋香脆既紫菜一齊食多重口感 好味🍴日落 68 蚊🦐蘿仔蓉沙律 配埋香濃既海草 仲有細蝦仔 一整開有個 凝固左既蛋黃 整爛佢撈埋薯仔一齊食 夠哂日落🤣🍴一口牛 58 蚊🐂青椒28 蚊 雞腎32 蚊 鹽燒牛舌芯 58 蚊 串燒雞肉🐥一口牛 d牛肉汁好正 牛味香濃 一定要試 雞腎大件 燒到剛好 夠哂爽口 鹽燒味滲哂落去 雞肉個皮整得好香脆 雞肉 juicy好正🍴五色沙追唐揚 128 蚊🐟外表好靚 炸得個粉剛好 厚度適中 有 d脆脆 total有五種色 個沙追魚食就知新鮮 出面炸香左 入面既魚肉都好夠魚香味🍴扑葉味噌燒 鹿兒島阿久根黑毛和牛 288 蚊🐂味噌汁 帶 d酸甜 感覺仲有 d花生醬香 和牛外面有 d香脆 入面半生熟 牛肉好 juicy推介 🍴馬友一夜干238蚊一夜干煎到 好香脆 個皮食得 馬友 d肉好夠魚味 而且啖啖肉 點 d酸蘿蔔醬汁就好好味#日本菜 #一夜干 #和牛 #沙追魚 #薯仔 #一口牛 #青椒 #雞腎 #牛舌Score 平均分< 8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Presen
🍴日落 68 蚊🦐
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#醉忘魚屋
銅鑼灣登龍街28號永光中心13 樓
~~~~~~~~~~~~