2023-03-27 152 views
去蘭桂坊飲嘢發現到呢一間樓上酒吧,喺熱鬧嘅蘭桂坊當中又可以靜靜地傾到計👭,坐戶外位置喺露台開陽得來又可以望到蘭桂坊嘅街景,以工業太空風👩‍🚀🌌帶點科幻嘅感覺,呢到D cocktails🍹 都唔錯❤️Melon Bloomer 🍈($128)好好飲,女仔實鍾意飲🧍🏻‍♀️❤️,又香甜嘅蜜瓜同熱情果香味🍈,甜甜地非常之易入口,仲會有一絲絲嘅伯爵茶味,酒精濃度又唔會話好高,,入門級cocktail👑Garden of Eden 🌿 f$128)望到個顏色就是清爽💙,冧酒加菠蘿汁檸檬汁🍍🍋,酸酸甜甜,仲有薄荷葉嘅清新,夏天飲夠哂舒服Luscious Aroma 🍓($128)顏色夠晒鮮艷❤️,有唔同嘅雜果士多啤梨紅桑子🍓,幾有果香,唔會太甜,怕甜嘅人可以揀呢一杯試吓Sent of a Gent 🥃 ($128)呢一款酒精濃度最高,啱晒酒鬼們👻,所以都好貼心咁分開咗兩杯可以自己斟,可以同朋友share,有濃烈嘅威士忌再加埋香濃嘅伯爵茶味道,有梳打水增加Fizzy嘅感覺,唔錯👍🏻

Melon Bloomer 🍈($128)

Garden of Eden 🌿 f$128)

Luscious Aroma 🍓($128)

Sent of a Gent 🥃 ($128)