2018-02-02 93 views
凍凍地個fd約去打邊爐, 佢地話黎呢間, 主打食全牛, 既然未食過就是但.入面地方唔大, 枱與枱都好貼, 枱面唔多位, 擺左個鍋都擺唔到野食.  而且間野好應聲, 一路食一路都覺得好嘈, 街市一樣.湯底祗有5款用牛制既鍋, 睇完真係無咩可以揀, 唯有簡單就是好, 揀左牛骨清湯鍋.清湯得黎一滾起好多油, 感覺好肥膩, 而且無咩味, 完全無牛骨或者肉骨既味道, 衰過比兩片昆布, 至少唔會咁油先.要左幾款手切牛, 款款都係薄切, 食落完全無口感, 食早餐碗沙爹牛麵仲厚過呢度D牛, 仲收成88蚊碟.至於牛味就唔多覺, 靠點豉油先叫有D味, 越食越無引, 成晚都唔知食左咩落肚.

而且間野好應聲, 一路食一路都覺得好嘈, 街市一樣.

Type of Meal
Dinner