2015-11-05 1129 views
誤打誤撞來左呢間冰室, D 地板, 出面麵包櫃, 同放汽水雪櫃都好舊式啊, 幾得意WOR!佢地GE 餐, 基本上係無咩選擇, 都是最典型A/B/C 但都是一樣的餐.... 點左個特餐配公仔麵, 同一個營養餐(即是TEA SET), 本來晚市無營養餐, 但伯伯話做埋俾我, 但我又話想食奄列,佢就話咁變做奄列LA, 單叫唔抵, 幫你變做餐, 哈, 好相予啊~太陽蛋, 火腿, 腸仔: 基本上係好油, 好油同好油....舊式做法是這樣的嗎...我就頂唔順喇....火腿奄列: 好多火腿絲,份量多, 但好多油!!! 睇到成層油在面架, 佢係咪炒完再淋左油上去....沙嗲牛肉公仔麵: 呢樣反而清淡, 梗係LA, 全都唔使煮, 用罐頭肉+公仔麵JA MA多士: 無食,但茶左好多牛油, not my cup of tea.. 不過幾大件

2015-11-04
$30 (Dinner)