2024-05-23 30 views
今日全日都係荔枝角有野做, 做到肚餓, 一於去同朋友仔食餐好, 我地去左位於荔枝角長義街九號D2 Place ONE三樓303號舖嘅Food Garden.呢度空間感好足夠, 座位闊落. 服務都好好, 哥哥姐姐好快手好主動加水, 咁我地就可以慢慢好好休息下. 我叫左Deli Tray Set炒雜菌+三文魚扒+帶子大蝦+椰菜花飯, 雜菌炒得入味又爽脆, 唔會好油膩, 鹹淡適中. 三文魚扒比較精緻, 煎得好脆. 配埋呢個幾特別嘅椰菜花飯, 整體感覺幾好, 份量對於女仔嚟講啱啱好. 而朋友仔就叫左Deluxe Lunch Set美國牛肩配田園蔬菜, 牛肩要左全熟, 唔會韌, 好入味.如果下次再黎, 我應該都會叫朋友個個美國牛肩, 真係幾好!

如果下次再黎, 我應該都會叫朋友個個美國牛肩, 真係幾好!