2023-05-11
2090 views
之前去d2place都一直想試,今日又過嚟呢頭,就想健康一下🤭🤭🤭(呃下個身體嘛~)💬 Classic Couple 又想食三文魚又想食吞拿魚嘅時候,就可以選擇依款classic couple😍我仲額外加咗車厘茄、牛油果同慢煮天多利烤雞🤭好豐富!慢煮天多利烤雞醬汁帶微辣、肉質幾嫩,而牛油果好creamy 🥰佢本身都有預設嘅配 料;枝豆、玉子蛋粒、四季豆、羅馬生菜,仲有少少咸帶甜南瓜, 同埋新鮮菠蘿粒粒, 另外飯可以按需要揀選:糙米、黃薑椰菜花、沾烏冬等,米飯有紫菜 😍喜歡~回頭食: ⓨⓔⓢ💬 三文魚山藥湯湯底幾清,飲到三文魚嘅鮮甜,仲有山藥粒粒🤭未幾有趣~回頭食: ⓨⓔⓢ💬 yellow submarine 綠色嘅外表,仲以為會有好重草青味,點知充滿甜甜果味,特別係蘋果同香蕉味;當中有羽衣甘藍、蘋果、青蘋果、香蕉、檸檬,用冷壓方式製作嘅果汁,保留返蔬果嘅營養~有助消化同降血脂😍回頭食: ⓨⓔⓢ成日食好多紅肉嘅我,覺得依間店真係幾福音🤭可以健康地外食!❤️Pickabowl (D2 Place)❤️荔枝角長義街9號D2 Place 一期1樓112號舖❤️2590 9606▂﹍▂﹍▂﹍▂﹍▂﹍▂
💬 Classic Couple
💬 三文魚山藥湯
湯底幾清,飲到三文魚嘅鮮甜,仲有山藥粒粒🤭未幾有趣~
💬 yellow submarine
回頭食: ⓨⓔⓢ
成日食好多紅肉嘅我,覺得依間店真係幾福音🤭可以健康地外食!
❤️Pickabowl (D2 Place)
❤️荔枝角長義街9號D2 Place 一期1樓112號舖
❤️2590 9606