2010-02-18 5 views
一路都想食,今日公司食飯,最高領導人提議,終可一試。入到去,有2層,下層食海鮮,上層食西餐,兩層都座無虛席。裝修得幾好,感覺好舒服。睇睇餐牌,Lunch Set 可以自由選擇,2 course 至 full course 都可以 ,呢種方式唔錯,可以選自己鍾意既野食。今日要了個洋蔥湯+個main -----> 三文魚。洋蔥湯賣相真係不得了,誇張d形容係半個洋蔥係個湯到。睇落以為好濃郁,飲落反而清清地,仲要係偏甜,不合我意。三文魚一大塊約14oz,配個檸檬牛油,檸檬牛油好醒胃,三文魚煎得幾好,外面脆脆地岩岩好,d肉夠肥。開頭眼闊肚窄,以為唔大份,點知食落食埋d薯蓉就岩岩好。 見其他食家話呢到上菜偏慢,今次黎到又可以接受,食左大概一個鐘,ok啦。。。Lunch Set $88 - $128 ,可以一試丫。
一路都想食,今日公司食飯,最高領導人提議,終可一試。

入到去,有2層,下層食海鮮,上層食西餐,兩層都座無虛席。
裝修得幾好,感覺好舒服。

今日要了個洋蔥湯+個main -----> 三文魚。

Lunch Set $88 - $128 ,可以一試丫。
三文魚Lunch Set
$100 (Lunch)
三文魚Lunch Set