2023-05-09 92 views
最近同朋友尋找深巷美食,搵到一間chill既英式下午茶chill地,環境清靜悠然。BF Welsh全日早餐最特別係有個紫菜餅,好特別口感,軟軟糯糯口感,冇加麵粉,一口落去全都係紫菜,好正。Salad Scallop帶子牛油果🥑沙律依然揀番最鍾意既牛油果,厚實既帶子,煎到焦黃飄香而肉質嫩口,仲有滿滿蟹肉搭配,有營養又健康💗Softshell Crab Spaghetti軟殼蟹鹹蛋黃義大利麵又係我鍾意既軟殼蟹,見到就離唔開眼,裹滿鹹蛋黃醬既義大利麵香氣豐富,而口感更係濃郁。Red velvet cake紅絲絨蛋糕真係太了解女仔,最鍾意食甜品,但係唔會齁甜,上面仲有滿滿一層乾玫瑰,食落去都唔覺得有負擔。小巧精緻的造型真係太鍾意!Rose Tea Latte(Iced)Strawberry Tea Latte(Iced)🍓 🌹香味都係奶昔入面,甜度剛好

BF Welsh
全日早餐

Salad Scallop
帶子牛油果🥑沙律

Softshell Crab Spaghetti
軟殼蟹鹹蛋黃義大利麵

Red velvet cake
紅絲絨蛋糕

Rose Tea Latte(Iced)
Strawberry Tea Latte(Iced)
🍓 🌹香味都係奶昔入面,甜度剛好