2014-08-04 10372 views
今次同朋友聚會選擇IFC Isola Bar & Grill 😁 一坐低點餐前, 侍應們先為我們送上一籃麵包配欖油及黑醋吃, 鬆軟香口😁前菜大家決定試試24個月巴馬火腿配蜜瓜, Parma ham唔算太咸, 配以甜蜜瓜味道, 超級滋味既組合😁 另一款吞拿魚帶子他他岩晒鍾意食帶子既我, 帶子超級生鮮, 回味十足!!!  主菜我地選擇pizza, 有巴馬火腿、蕃茄粒、水牛芝士、芝麻葉、帕馬森芝士... pizza 感覺好薄, 但它的材料超多!!!  最後我們叫左意大利軟芝士蘋果批, 酥皮香脆,配以一片片的蘋果及雪糕, 一冷一熱! 正牙!! 另一款雲呢拿奶凍配紅莓, 雲呢拿奶凍配以新鮮的士多啤梨、紅莓、藍莓, 口感一流!!

2014-06-04
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 意大利軟芝士蘋果批
  • 吞拿魚帶子他他