安格斯肉眼扒原本以為$288嘅二人套餐唔會食到太正嘅牛扒,但係上碟嘅時候,已經見到牛扒有網紋一樣嘅靚仔樣。切開嘅時候,裏面有真係有medium level 入口可以聞到有少少炭燒味道。牛扒係高質素嘅!另外,雖然我要承認,薯蓉的樣子不是太討好,但係其實就真係真材實料。一般餐廳嘅薯蓉都係開粉整,但呢度嘅薯蓉入口嘅感覺,同我喺屋企自己拎薯仔整嘅係一樣!白酒煮蜆意粉🍝雖然白酒會喺主嘅過程之中蒸發左,但都仲有少少餘香可以嗅到。意粉都算係彈牙嘅,蜆肉嘅份量就少啲,我都係配埋牛扒一齊食,感覺就會冇咁齋龍蝦🦞湯!好飲,龍蝦味足夠溫泉蛋沙律🥗算係簡單但係有正常質素,溫泉如果流心嘅話就更加好西柚紅茶其實入口感覺同檸檬茶冇乜大分別~ 但正常地好飲 😬
安格斯肉眼扒
安格斯牛扒

白酒煮蜆意粉🍝

龍蝦🦞湯!
好飲,龍蝦味足夠
龍蝦湯

溫泉蛋沙律🥗
算係簡單但係有正常質素,溫泉如果流心嘅話就更加好

西柚紅茶
其實入口感覺同檸檬茶冇乜大分別~ 但正常地好飲 😬
2021-11-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$144 (Dinner)
安格斯牛扒
龍蝦湯