2021-12-31
Doing nothingFjaka位於銅鑼灣登龍街的酒吧~ 我地一行四人諗住去除夕倒數但係FULL 哂, 所以再約放工後聚會喇~入到去發現氣氛幾CHILL.~行地下酒吧風一音樂大細岩岩好, 現場多人好熱鬧吹水睇風景一流呀~~~ Happy hour buy 1 get 1 free (Monday to Friday before 8pm)所以二話不說點飲品喇~ 岩岩好係DINNER TIME, 梗係點埋主食喇香烤澳洲M5和牛 300G 良辰美景加上美食~ 好CHILL 呀~~和牛好香有香濃又林既牛味~配上少少鹽同MUSTARD 同沙津. 最欣賞係已切好, 岩哂大家SHARE~ 貝殼粉~好香濃既芝士味呀~ 加上岩岩好SIZE 細可以吸收到好多精華呀~~點左份TOAST, 細細SHARE 食好正呀~ 有黑松露味, 平凡中帶點不平凡買一送一既飲品我地點左幾款, 呢個就係PINEAPPLE JUICE LA
吹水睇風景一流呀~~~
香烤澳洲M5和牛 300G
貝殼粉~