(Non-member)
2009-08-07 55 views
一晚去咗呢間法國餐廳食飯,當時都好夜啦!但係個男待應好熱情咁招呼我同我老公,所以老公都話喺到食費時周圍揾其他餐廳o! 先頭招呼我哋嗰個WAITER帶咗MENU同WINELIST比我哋oAFTER A WHILE我地巳經落好○RDER。個WAITRESS帶咗碟SALAD當頭盤話INCLUDE喺我 ○RDER嘅牛扒,SALAD都未食到一半,個WAITRESS已經SERVE我哋個MAIN C○URSE、心諗我都知已經好夜都唔洗吹我哋‧‧‧咁我老公好聲好氣同個WAITRESS講可唔可以等陣先SERVE我哋個MAIN COURSE因為我哋仲食緊SALAD‧‧‧佢竟然黑起塊聲都唔聲咁走咗去‧之後仲要用啲好乞人憎嘅眼神啤住我哋‧‧‧哇!!!咁嘅人都可以做WAITRESS嘅話我寧永遠都唔出街食反‧‧簡直知所謂‧‧‧我老公已經想即刻走但係個經經見到我同老公嘅反應即刻走過嚟同哋SAY S○RRY之後仲同我哋C○○K兩份新嘅RIB EYE STEAK‧‧‧嗰個CHINESSE WAITRESS再冇嚟我哋張枱到淨係個MANAGER招呼我哋o 總括嚟講食物一流尤其係個RIB EYE

總括嚟講食物一流尤其係個RIB EYE STEAK一枝紅洒又唔喺好貴都○K但係個CHINESSE WAITRESS嘅SERVICE簡直就係不知所謂…

$400 (Dinner)