2018-09-28
D2新開戲院,睇戲前梗係要醫飽個肚先成層都係餐廳,可惜星期六也不多人流,每間餐廳都空空如也揀左呢間美式feel鐵板燒餐廳餐牌係LED顯示屏,字體有d細,都幾難睇比錢之後自己搵位,等睇LED顯示屏叫號碼就自己出去伶餐,全自助式餐廳有霓虹燈quote營造出美式chill chill的感覺店內有很多高腳櫈,一張長檯坐到8-10個人,係一大班朋友聚餐好選擇但我地都係選擇坐卡位,有d挨住坐的確會比較舒服😌板上一口牛,珍珠飯$62呢個價錢我完全唔係expect呢一份便當原以為一口牛會同珍珠米炒埋一齊,咁d米就可以充分沾染牛油香,可惜唔係!鐵板牛的確幾好味,油花味香濃,邊味都有小小焦香,火喉控制不錯👍🏼可惜d珍珠米唔可以吸收牛肉味道,淡而無味,要另外加燒汁拌勻食先有味配菜係無味粟米加無味芽菜全部只係用水煮熟,毫無誠意呢個餐整體令我好失望,只得一口牛係好味餐飲叫了熱柚子蜜,也是普通貨色,係惠康d罐裝柚子蜜再溝水魷魚圈$38呢個係即炸,上碟熱辣辣,魷魚有口感,頗彈牙,炸粉亦做得出色,脆脆的呢個價錢我可以搵到更好既選擇,食物質素有待改善
成層都係餐廳,可惜星期六也不多人流,每間餐廳都空空如也
揀左呢間美式feel鐵板燒餐廳
餐牌係LED顯示屏,字體有d細,都幾難睇
但我地都係選擇坐卡位,有d挨住坐的確會比較舒服😌
呢個價錢我完全唔係expect呢一份便當
配菜係無味粟米加無味芽菜
全部只係用水煮熟,毫無誠意
呢個餐整體令我好失望,只得一口牛係好味
餐飲叫了熱柚子蜜,也是普通貨色,係惠康d罐裝柚子蜜再溝水
呢個價錢我可以搵到更好既選擇,食物質素有待改善