2018-06-09 449 views
唔知點解,行街就會心思思想飲手搖杯,今日行開千色匯,見到這間春風三月有手作珍珠😍每天新鮮手制,今日有黑糖,芋頭,玫瑰,桂花,Baileys口味珍珠,好似幾得意,甘岩我又鐘意飲珍珠😂又選擇困難症發作,選擇口味很多,由珍珠奶茶到花茶,水果茶都有,不如就試下芋頭,我是芋頭控 Double 芋頭奶$36價錢不算平,但是超級大杯,夠兩個人飲,而且杯的設計好靚,硬身,可以重用。試下先,有驚喜啊這款的甜度,冰量都唔可以自選,開頭擔心會好甜,完全唔會啊,(我好怕甜)好濃的芋頭味,芋頭蓉,最驚喜是芋頭珍珠,好煙韌的珍珠,似芋圓的口感,好台式,我鐘意👍下次想試下黑糖或桂花珍珠,都幾吸引😍
Double  芋頭奶
Double 芋頭奶$36
試下先,
有驚喜啊
下次想試下黑糖或桂花珍珠,都幾吸引😍
2018-06-09
$36 (Lunch)
Double  芋頭奶